İçeriğe geç

Hangi Burçlar Birbirine Zıttır

Hangi burçlar birbirine uyumsuz?

Bir astroloğa göre Boğa ve Kova, asla birlikte olmaması gereken en uyumsuz burçlardır. Kovalar özgünlükleriyle bilinirler. … İkizler ve Akrep. Akrep ve İkizler’in ortak olmalarını aştık. … 3. Oğlak ve Terazi. … Yengeç ve Aslan. … Balık ve Yay. … Aslan ve Akrep. … Başak ve Koç … 8. Yengeç ve Kova.Daha fazla makale…•2 Temmuz 2022

Zıt burçlar anlaşır mı?

Bu konudan önce, zıt burçlar kavramına kısaca değinmem gerekiyor. Astrolojide her burcun zıt burcu vardır. Zıt burçlar bir araya geldiğinde, birbirlerinin eksik kısımlarını doldurarak bütünü oluştururlar. Adından da anlaşılacağı gibi zıt burçlar, birbirine tamamen zıt olan burçlardır.

Karşıt burç nedir?

Karşıt burçlar, birbirine taban tabana zıt olan ve anlaşmaları pek mümkün olmayan burçlardır. Örneğin, bazı burçlar dışa dönük ve sosyalken, diğerleri sessiz ve içe dönüktür. Hangi burçlar birbirine zıttır? Akrep ve Oğlak, birbirine zıt olan başlıca burçlardır.

Akrep burcunun zıt burcu nedir?

BOĞA – AKREP: Toprak grubunun sabit burcu olan Boğa ile su grubunun sabit burcu olan Akrep, karakter olarak birbirinin tam tersidir.

Hangi burç kavgacıdır?

Ömür boyu uzak durmanız gerekebilir. Bazı burçlar gerçekten kavgacıdır. Aslan, Balık ve Boğa gibi burçlar mücadeleci burçlar arasındadır. Bu burçta ateşe bile girebilir. Gezegeni Güneş olan Aslanlar kavgalarda çok yırtıcı ve saldırgan olabilirler.

Hangi burçlar birbiriyle anlaşamaz?

KOÇ – BALIK, YENGEÇ VE OĞLAK. Koç, Balık ve Yengeç ile anlaşamaz. … BOĞA – ASLAN VE KOVA. Boğa ve Aslan burcu olan kişiler zorluk yaşayabilir. … İKİZLER – YAY VE AKREP. … YENGEÇ – KOÇ, OĞLAK VE KOVA. … ASLAN – BOĞA, AKREP VE OĞLAK. … BAŞAK – YAY VE BALIK. … TERAZİ – BAŞAK VE YENGEÇ … AKREP – ASLAN, KOVA, TERAZİDaha fazla makale…•4 Ağustos 2023

Zıt burç hangileri?

ZIT BURÇLAR Zıt kutuplar birbirini çekiyorsa, zıt burçlar birbirini çeker! Herkes kendi burcunun özelliklerine göre hareket eder ve yolunu hayat amacına göre çizer. … Zıt burcunuz KOÇ – TERAZİ … BOĞA – AKREP ile bütünleşmek ister misiniz? … İKİZLER – YAY. … YENGEÇ – OĞLAK. … ASLAN – KOVA. … BAŞAK – BALIK. Daha fazla makale…

Kısır burç hangileri?

Kısırlık Burçları: Horolojik astrolojide çocuklarla ilgili sorulara gelince, Aslan, Başak ve İkizler çocuk doğurmayan kısırlık burçları olarak adlandırılır. Bu burçlar yükselen burçta veya V evinde görülürse, burç olarak kabul edilir. Mars ve Satürn kısırlık gezegenleridir.

Hangi iki burç iyi anlaşır?

Hangi burçlarla iyi anlaşıyorsunuz? Koç burcunun ilişkisi çok iyi: Aslan, Yay… Boğa. Çok iyi anlaşırlar: Başak, Oğlak. … İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar: Terazi, Kova. … Yengeç burcuyla çok iyi anlaşırlar: Akrep, Balık. … Başak. Çok iyi anlaşırlar: Boğa, Oğlak. … Terazi. Çok iyi anlaşırlar: Boğa, Başak. … Yay. Çok iyi anlaşırlar: Koç ve Aslan. … Keçi. Çok iyi eşleşirler: Boğa, Başak.Daha fazla makale…•29 Aralık 2020

Kararsız olan burç hangisi?

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) En belirgin olumsuz özellikleriniz kararsızlık, şımarıklık ve sanrılardır.

En pozitif burç hangisi?

1. YAY. Yay burcu maceracı ve özgürlük seven doğalarıyla bilinir. Bu burçta doğan insanlar genellikle partinin hayatıdır, gittikleri her yere neşe ve pozitiflik yayarlar.

En utangaç burç hangi burç?

Çalışma, Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burçlarının zodyağın en utangaç burçları olduğunu buldu. Yengeç hastaları çok güvensiz olabilir. Bu nedenle, insanlarla çok fazla sosyalleşmeyi ve iletişim kurmayı sevmezler.

Akrep burcunun kankası hangi burç?

Akrep burcu Oğlak ve Başak’tan destek alır. Yay burcu Kova ve Terazi’den destek alır. Oğlak burcu Balık ve Akrep’ten destek alır. Kova burcu Koç ve Yay’dan destek alır.

Akrep en iyi kimle anlaşır?

Hangi burçlar Akreplerle iyi geçinir? Bir Akrep neredeyse her burçla iyi geçinir, ancak gerçek arkadaşlarını bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar çok sayabilirsiniz. Akreplerin en iyi anlaştıkları burçlar şunlardır: Burçlar Yengeç, Balık, Boğa ve Oğlak’tır.

Balık burcunun zıttı nedir?

Balık burcunun aktif bir burç olarak dikkat çeken unsuru sudur. Neptün, Balık burcunun gezegenidir. Balık burcunun özellikleri arasında, zıt burcu Başak öne çıkar.

Hangi burçlar birbiriyle daha iyi anlaşır?

Hangi burçlarla iyi anlaşıyorsunuz? Koç burcunun ilişkisi çok iyi: Aslan, Yay… Boğa. Çok iyi anlaşırlar: Başak, Oğlak. … İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar: Terazi, Kova. … Yengeç burcuyla çok iyi anlaşırlar: Akrep, Balık. … Başak. Çok iyi anlaşırlar: Boğa, Oğlak. … Terazi. Çok iyi anlaşırlar: Boğa, Başak. … Yay. Çok iyi anlaşırlar: Koç ve Aslan. … Keçi. Çok iyi eşleşirler: Boğa, Başak.Daha fazla makale…•29 Aralık 2020

Yalancı burçlar hangileri?

İşte yalan söyleme olasılığı en yüksek 5 burç: İkizler. İkizler burcu iletişim konusunda usta olarak kabul edilir ve bazen bu becerilerini aldatıcı amaçlar için kullanabilirler. … 2. Terazi. Teraziler çekicilikleri ve denge arzularıyla bilinirler. … 3. Yay. … Balık. … 5. Kova.

En mutsuz burç hangisi?

En şanssız 3 burç! Araştırmalara göre en şanssız burçlar Başak, Yay ve Balık.

En çekilmez burç hangisi?

Balık burcu, zodyağın en çekilmez burçları listesinde ilk sırada yer alır. Egoistlikleriyle dikkat çeken balık burcu insanları, değişken ruh halleriyle birçok insana zor anlar yaşatabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir